Resultaat 1–16 van de 436 resultaten wordt getoond

De ADJ Group, dat de merknamen American DJ en American Audio voert, is een van oorsprong Amerikaans bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 1985 in Los Angeles. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve producten op het gebied van licht en geluid. De producten op het gebied van licht komen onder de merknaam American DJ op de markt. De producten op het gebied van geluid komen onder de merknaam American Audio op de markt.
De producten van American DJ en American Audio hebben een goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze goed betaalbaar. Niet voor niets zijn American DJ en American Audio populaire merken.
American DJ – Innovatieve (LED) lichteffecten, scans en Moving Heads
De lichteffecten van American DJ zijn erg populair bij DJ’s, bij kleine Drive-In Shows en bij hobbyisten, maar ook in cafés kom je ze regelmatig tegen. Tegenwoordig hebben vrijwel alle lichteffecten van American DJ hebben een LED lichtbron. Ze verbruiken weinig energie, kunnen verschillende kleuren licht produceren en hebben een lange verwachte levensduur. Populaire lichteffecten van American DJ zijn de Color burst LED (een 4-voudige LED wash met verschillende kleuren LED’s), de Tri-Gem LED (een LED moonflower) en de Revo 4 (een zaalvullende LED moonflower). Wil je echt iets bijzonders? Dan zijn de Jelly lichteffecten een echte aanrader. Deze lichteffecten hebben een transparante behuizing die meekleurt met het licht.
De wat grotere Drive-In Shows, clubs en discotheken kiezen vaak voor scans en/of Moving Heads in plaats van lichteffecten. Een scan is een lichteffect met een spiegel. Hij kan zijn lichtstraal of lichtbundel door de ruimte heen en weer bewegen. De nieuwere scans van American DJ hebben vrijwel allemaal een LED lichtbron. De goedkope Revo Scan heeft een heleboel kleine ledjes, de compacte Vio Scan heeft een 10 Watt LED en de krachtige Inno Scan heeft een LED met een vermogen van maar liefst 50 Watt.
Een scan is compacter en goedkoper dan een Moving Head. Daarentegen is een Moving Head veelzijdiger. Bij een Moving Head kan de hele ‘kop’ bewegen. De lichtstraal of lichtbundel kan zo in iedere richting worden geschenen. Veel van de nieuwere Moving Heads van American DJ hebben een LED lichtbron. Zo ook de compacte X-move LED 25R, de zeer compacte Inno Pocket Spot en de Inno Color Beam. De Vizi Beam Hybrid 2R en de Vizi Beam 5R hebben als een van de weinigen geen LED lichtbron. Deze Moving Heads hebben een respectievelijk een Platinum 2R lamp en een Platinum 5R lamp. De Platinum 2R lamp en de Platinum 5R lamp hebben een erg hoge efficiency. Ze produceren ongeveer evenveel licht als halogeenlamp, maar verbruiken maar een derde tot een vierde deel van de energie.
Vrijwel alle lichteffecten, scans en Moving Heads van American DJ kunnen zelfstandig programma’s afspelen of op de muziek reageren. Een groot deel kan daarnaast ook worden aangestuurd via DMX. Met een DMX lichtsturing kun je al je lichteffecten, scans, Moving Heads en andere DMX verlichting centraal bedienen en zo een mooie lichtshow neerzetten
American DJ – Compacte en krachtige LED parren en LED spots
De Flat Par serie van American DJ bestaat uit een aantal zeer platte LED parren en LED spots met krachtige LED’s. Ze kunnen gebruikt worden voor het verlichten van een muur, object of deel van een podium, maar ook kunnen ze dienen als discoverlichting of gebruikt worden als trusslight
American DJ – Lichtsturingen
De genoemde LED parren en LED spots kunnen heel gemakkelijk worden aangestuurd met één van de DMX lichtsturingen van American DJ. Deze lichtsturingen zijn speciaal ontwikkeld voor LED parren en LED spots.
Wil je al je DMX verlichting aansturen met behulp van een computer of laptop? Dat kan met behulp van de MyDMX interface met software.
American Audio – Alles voor de DJ
Menig beginnende DJ, hobbyist en uitbater zal blij worden van de CD-spelers, de MIDI controllers en de mixers van American Audio. Dat zal niet veranderen als er naar de prijs gekeken wordt. De CD-spelers, MIDI controllers en mixers van American Audio zijn bij veel hobbyisten, in menig DJ set-up, bij veel Drive-In Shows en in veel cafés te vinden.
American Audio – Luidsprekers en versterkers
De Sense lijn van American Audio bestaat uit een aantal luidsprekers en subwoofers die geschikt zijn voor DJ’s, Drive-In Shows, cafés, clubs en discotheken. Het zijn geen typische budget luidsprekers. Het zijn kwalitatieve luidsprekers met een scherpe prijs. Ook eindversterkers hebben ze bij American Audio ontwikkeld. Met maar liefst vijf verschillende series (de XLT serie, de VLP serie, de VLX serie, de VX serie en de V serie) heb je keus genoeg.
AMERICAN DJ ONLINE BESTELLEN
Wil je apparatuur van American DJ of American Audio online bestellen? Dan zit je goed bij J&H Licht en Geluid, wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment. Kijk dus gauw rond in onze webshop en bestel de American Audio apparatuur van jouw keuze direct online!

Audio, Midi en USB interfaces

American Audio Genie 2

31,00