BeamZ is een merk van het Almelose bedrijf Tronios. Het motto van Tronios is “value for money”. Dit maken ze met BeamZ zeker waar. Voor relatief weinig geld heb je al een veelzijdige LED parren, een leuk LED lichteffect, een leuke LED Moving Head, een mooie laser of een krachtige rookmachine van BeamZ. De producten van BeamZ zijn niet voor niets erg populair bij hobbyisten, beginnende DJ’s, kleine Drive-In Shows en muzikanten.

LED parren
De LED parren van BeamZ kunnen gebruikt worden voor het verlichten van een muur, een object of (een deel van) een podium. Hiernaast kunnen ze natuurlijk ook gebruikt worden als discoverlichting of als feestverlichting. De LED parren van BeamZ kunnen vrijwel allemaal worden aangestuurd via DMX. Met behulp van een DMX lichtsturing kunnen de LED parren in- en uitgeschakeld worden en kunnen lichtkleuren gekozen worden. Sommige LED parren worden geleverd met een draadloze afstandsbediening waarmee ze bediend kunnen worden.

De PARBAR van BeamZ is een compleet systeem dat bestaat uit een lichtstatief met vier (platte) LED parren, een voetcontroller en een opbergtas. De PARBAR is bij uitstek geschikt voor DJ’s, Drive-In Shows en muzikanten. De PARBAR kan snel en eenvoudig worden opgezet en een lichtshow kan letterlijk met één druk op de knop gerealiseerd worden.

LED lichteffecten en LED Moving Heads
BeamZ heeft aantal LED lichteffecten en een nog groter aantal LED Moving Heads. Vooral de LED Moving Heads vallen op. Ze zijn heel erg scherp geprijsd en heel erg compact, maar toch hebben ze veel mogelijkheden en een heel erg hoge lichtopbrengst. Neem bijvoorbeeld de MHL74 Mini LED Moving Head Wash. Deze scherp geprijsde LED Moving Head meet slechts 22,5 bij 22,5 bij 27,0 centimeter, maar beschikt over zeven RGBW LED’s met een gezamenlijk vermogen van maar liefst zeventig Watt. Hij produceert een hoeveelheid licht waar menig (veel) duurdere en/of grotere LED Moving Heads niet tegenop kan.

Lasers
Een laser is een leuk effect dat kan worden gebruikt als aanvulling op een lichtshow. BeamZ heeft zowel eenvoudige lasers die enkele patronen kunnen projectoren als volledige animatielasers. Vrijwel alle lasers van BeamZ kunnen – evenals vrijwel alle LED parren, vrijwel alle LED lichteffecten vrijwel alle LED Moving Heads – via DMX worden aangestuurd. Met een DMX lichtsturing kun je patronen en animaties oproepen en leuke effecten creëren.

Rookmachines
Een laser komt tot het best tot zijn recht wanneer de laserstralen zichtbaar zijn. (LED) lichteffecten en (LED) Moving Heads komen het best tot hun recht als de lichtstralen zichtbaar zijn. Met behulp van wat rook kun je de laserstralen en de lichtstralen zichtbaar maken. Voor de productie van rook kun je een rookmachine gebruiken. BeamZ heeft een aantal ‘gewone’ rookmachines, maar ook een aantal bijzondere. Bijvoorbeeld de BeamZ S700-LED rookmachine met vlameffect. Bij deze rookmachine wordt de rook opgelicht een geel-oranje kleur, waardoor de rookpluim op een vlam lijkt. Of neem de BeamZ S2000 rookmachine. Deze rookmachine kan zijn rook recht omhoog spuiten en in alle denkbare kleuren verlichten.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.