Power Dynamics is een merk van het bedrijf Tronios uit Almelo. Het motto van Tronios is “value for money”. Dit maken ze ook met het merk Power Dynamics zeker waar. Voor relatief weinig geld heb je al een luidspreker, een complete geluidsset, een eindversterker, een PA mixer, een CD-speler of een MIDI controller van Power Dynamics.

Luidsprekers en geluidssets
Power Dynamics heeft verschillende luidsprekerseries. De PDSM serie bestaat uit studiomonitoren. Dit zijn kleine luidsprekers die een natuurgetrouw geluid produceren. Ze worden – hoe kan het ook anders – veel gebruikt in (thuis)studio’s. De ISP serie van Power Dynamics bestaat uit compacte luidsprekers die aan een muur of aan een wand vastgemaakt kunnen worden. Deze luidsprekers kunnen gebruikt worden in een kantine, in een clubhuis of in een restaurant.

De PD serie en de PDA serie van Power Dynamics bestaan uit krachtige luidsprekers en subwoofers. Deze luidsprekers en subwoofers zijn geschikt voor Drive-In Shows, bands en discotheken. Veelal worden twee 12” of twee 15” luidsprekers gebruikt. Voor wat meer bass kunnen daar één, twee of vier subwoofers aan worden toegevoegd. De meeste luidsprekers en subwoofers uit de PD serie en de PDA serie zijn actief. Dit houdt in dat ze een ingebouwde versterker hebben. Alleen bij de passieve luidsprekers heb je een externe eindversterker nodig.

Naast de losse luidsprekers heeft Power Dynamics ook een aantal complete geluidssets. Deze sets bestaan uit een actieve subwoofer en een tweetal passieve luidsprekers. De subwoofer heeft niet alleen een ingebouwde versterker voor zichzelf, ook kan hij het geluid voor de twee passieve luidsprekers versterken en heeft hij een ingebouwde cross-over. De subwoofer kan op een mixer of afspeelapparaat aangesloten worden. De twee passieve luidsprekers kunnen op de subwoofer aangesloten worden.

Eindversterkers
Power Dynamics heeft aantal verschillende eindversterkers. Op de meeste eindversterkers kunnen twee passieve luidsprekers aangesloten worden. We raden om aan te kiezen voor een eindversterker die een RMS vermogen kan leveren dat anderhalf tot twee keer zo groot is dan het RMS vermogen van de aangesloten luidsprekers. Kies in geen geval voor een eindversterker die minder RMS vermogen kan leveren dan het RMS vermogen van de aangesloten passieve luidsprekers.

Mixers
De PA mixers van Power Dynamics hebben veel kanalen en mogelijkheden voor hun prijs. De PA mixers kunnen onder andere gebruikt worden bij (band)optredens, bij musicals en bij voorstellingen.

De PA mixers uit de PDM serie hebben een ingebouwde geluidskaart en kunnen via USB op een computer aangesloten worden. Zo kun je muziek van je computer direct naar de mixer sturen of de mix opnemen.

Afspeelapparatuur en MIDI controllers
Natuurlijk heb je ook een apparaat nodig dat geluid kan afspelen. Ook die heeft Power Dynamics: onder andere CD-spelers, USB/SD-spelers en tuners. Wil je een computer gebruiken voor het afspelen van de muziek? Kijk dan eens naar een MIDI controller. Met een MIDI controller kun je de DJ software bedienen. Dit werkt een stuk gemakkelijk dan bediening met de muis en het toetsenbord.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.