Showtec Wentex Pipe & DrapeEen grote ruimte opdelen in kleinere ruimtes voor concert, theateruitvoering, expositie of lezing kan een hele opgave zijn. De meeste beschikbare systemen zijn hetzij duur en gecompliceerd, of goedkoop maar kwalitatief ondermaats. Een kwalitatief goede en eenvoudige oplossing is voorhanden: het  Showtec Wentex Pipe & Drape Systeem. Een draagbaar en makkelijk in elkaar te zetten wandsysteem dat er professioneel uitziet en toch niet duur is.

Stel: u wilt een gigantische leegstaande loods ombouwen tot een veelzijdige concertruimte met verschillende podia. Een kerkgebouw moet worden omgetoverd in een warme, overzichtelijke expositieruimte, of u wilt een bedrijfskantine  veranderen in een geschikte presentatieruimte. Scheidingswanden en –systemen zijn er in allerlei soorten en maten, maar zijn onbetaalbaar of bieden niet de flexibiliteit en eenvoud waarnaar u op zoek bent. Een aanrader in dit geval is Showtec Pipe & Drape, een veelzijdig en flexibel systeem voor scheidingsgordijnen.

Pipe & Drape levert unieke scheidingssystemen die makkelijk en zonder gereedschap in elkaar te zetten zijn.  Het geheel is eenvoudig traploos verstelbaar en heeft een professionele uitstraling. De gordijnen van Pipe & Drape zijn bij J&H in de zwart en wit verkrijgbaar, tot een hoogte van maximaal vier meter. De doeken zijn lichtgewicht, onderhoudsvriendelijk en hebben een brandvertragende werking.

Het Pipe & Drape-systeem bestaat uit de volgende onderdelen:

Ophangbuizen
Alle ophangbuizen zijn in lengte verstelbaar. De kortste heeft een lengte van 90 centimeter en is telescopisch uitschuifbaar tot een maximale lengte van 120 centimeter. De langste buis heeft een bereik van tussen de 180 en 300 centimeter. Een gordijn van het Pipes & Drapes systeem kan worden ophangen aan een ophangbuis.
Staanders
De ophangbuis kan op twee staanders geplaatst worden. Ook de meeste staanders zijn, in de hoogte in dit geval, verstelbaar. De kortste staander is 120 centimeter hoog. De grootste staander kan worden uitgeschoven tot maar liefst 420 centimeter.
Baseplates
De baseplate dient als solide ondergrond voor staanders. Deze kunnen simpel op de baseplate gemonteerd worden.
Koppelstukken
Met de koppelstukken (connectors) kunnen de staanders en ophangbuizen stevig aan elkaar bevestigd worden.
Gordijnen
Verkrijgbaar in zwart en wit. De beschikbare afmetingen variëren van 120 bij 300 centimeter tot 400 bij 300 centimeter.
Accessoires
Mogelijke accessoires zijn opbergtassenen, om optimaal te kunnen profiteren van de draagbaarheid van dit systeem.

Heeft u vragen over Showtec Pipe & Drape? Wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op.