Hoe kan ik bij u betalen?

U kunt bij J&H Licht en Geluid op de volgende manieren betalen:
 

ACHTERAF BETALEN (alleen voor consumenten)

MultiFactor voert  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van MultiFactor via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,- via MultiFactor. Het minimum bedrag van de order moet boven de € 15,- liggen om achteraf te kunnen betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Waarom betaal ik aan MultiFactor?
MultiFactor B.V. is het bedrijf dat het achteraf betaalproces van Betaal na Ontvangst, de achteraf betaalmethode van MultiSafepay, voor J&H licht en geluid uitvoert. Zij zijn gespecialiseerd in het veilig uitvoeren van achteraf betaaloplossingen voor consumenten.

Je kunt bij vragen altijd contact met MultiFactor opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de site van MultiFactor.
 

VOORUITBETALEN

U maakt zelfstandig het bedrag aan ons over. Dit op IBAN nummer NL49ABNA0436183846 t.n.v. J&H Licht en Geluid te Vianen onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt enkele werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

Voor buitenlandse betalingen (België) maakt u gebruik van onderstaande gegevens:

BIC code: ABNANL2A
IBAN nummer: NL49ABNA0436183846


IDEAL

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt tijdens het bestelproces aangeven dat u met iDEAL wilt betalen.

CREDITCARD

Wij accepteren Visa en Master Card. U kunt uw creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.


Mister Cash/Bancontact (België)

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

MAESTRO (België)

Belgische klanten kunnen naast Mister Cash/Bancontact of middels Maestro betalen.

3-D SECURE en SecureCode

Wat zijn 3-D Secure en SecureCode?
3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt. 

Hoe werkt het?
Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. 

Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

BTW

J&H LICHT EN GELUID is als Nederlands bedrijf verplicht BTW aan haar Europese klanten door te berekenen. De prijzen zijn dan ook inclusief BTW, voor zover deze van toepassing is. Voor verzendingen naar landen die deel uitmaken van de Europese Unie ontvangt u van ons bij elke verzonden bestelling een factuur waarop de BTW berekening gedetailleerd is weergegeven. Bedrijven hebben de mogelijkheid deze BTW terug te vorderen. Bij zendingen naar landen buiten de EU wordt de BTW niet apart op de afrekening vermeld, omdat bij zendingen naar deze landen de berekening en afdracht van BTW niet verplicht is.