De DMT D1 Mini is een gebruiksvriendelijke videomixer met 4 ingangen en geavanceerde live-schakelopties, geschikt voor zowel streaming- als live-toepassingen. Maximaal 4 videobronnen kun je samenvoegen en streamen in preview- en/of program-mode door gebruik te maken van zijn HDMI en/of USB 3.0-uitgang. Hierbij wordt streaming software van derden zoals OBS ondersteund. Beide uitgangen ondersteunen resoluties tot 1920 × 1080p.

De D1 Mini heeft een geïntegreerd 2-inch previewscherm waarmee je kunt controleren of alle ingangssignalen in orde zijn. Eenmaal aangesloten op je laptop of pc, zal de streaming software de D1 Mini automatisch detecteren (geen drivers nodig) en kun je direct met superieure kwaliteit naar het web streamen. De inhoud die wordt weergegeven in program-mode is te kiezen via een van de vier patchknoppen. De betreffende knop licht rood op zodra de omschakeling is uitgevoerd.

YouTube video

Met 15 overgangs- en meervoudige split-screen-effecten beschikt de D1 Mini over krachtige crossfade-functionaliteiten. Wat de audio betreft, kun je gebruik maken van embedded audio of een externe audiobron rechtstreeks op de D1 Mini aansluiten. De LAN-poort kan niet alleen gebruikt worden voor firmware upgrades, maar ook voor het bedienen van de mixer op afstand. Dit maakt het een perfecte livemixer voor podcast en livestream en voor zowel verhuur- als privé-toepassingen.

Meer info of kopen: https://licht-geluid.nl/product/dmt-d1-mini-video-switcher/