Kreios® G1 Gobo projector van Osram

Of het nu gaat om een speciale installatie in de detailhandel of om een promotionele actie bij een bioscoop – talrijke situaties eisen flexibele en onconventionele reclame mogelijkheden. De Kreios® G1 LED image projector van OSRAM voorziet precies in deze behoefte. Ze projecteert een beeld van een speciaal patroon – een zogenaamde Gobo – op muren, op de grond of op objecten. De Gobo kan eenvoudig worden vervangen. De High Power LED lichtbron is energiezuinig, wat zo karakteristiek is voor de LED technologie.

Dankzij haar compacte afmetingen kan de projector in vele situaties worden ingezet. Het design van de Kreios® G1 overtuigde ook de jury van de red dot award 2012, die de LED projector een gerenommeerde prijs heeft toegekend in de categorie ‘product design’.

De Kreios® G1 weegt slechts 1,5 kilo en kan hierdoor eenvoudig bevestigd worden aan muren, plafonds en vloeren. De projector is 120° kantelbaar en draait bijna volledig om haar as. Hierdoor kan de projector zonder enige aanpassing eenvoudig daar geplaatst worden waar de reclame geprojecteerd moet worden. Energiebesparend en lage warmte-uitstraling, dankzij LED-technologieMet de High-Power LED lichtbron en haar speciale optische systeem bereikt de Kreios® G1 een kristalhelder, uitgelijnd en homogeen verlicht totaalbeeld. In vergelijking met conventionele beeldprojectoren, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van halogeen licht, is de LED projector van OSRAM significant efficiënter.

De Kreios® G1 kan een conventionele 75W halogeenlamp vervangen terwijl er slechts 24W is vereist. Dit betekent energiebesparing van meer dan tweederde. Naast de klassieke glas en staal Gobo’s, en in tegenstelling tot halogeen Gobo projectoren, kan de Kreios®, door de lage warmte ontwikkeling, ook gebruik maken van kostenbesparende folies. Bovendien is het niet meer nodig om een luidruchtig koelsysteem te installeren zoals bijv. een ventilator, dit maakt de werking van deze projector volledig geruisloos.

De red dot design awardDe red dot design award werd in 1955 in het leven geroepen en is tegenwoordig ‘s werelds grootste en meest onderscheidende competitie op het gebied van design. Er zijn drie verschillende categorieën: ‘red dot award: product design’, ‘red dot award: communication design’ en ‘red dot award: design concept’. In 2012 hebben 58 deelnemers uit 1.800 landen zich ingeschreven voor de categorie ‘product design’. De Kreios® G1 is onderscheiden met een award in de subcategorie ‘licht en armatuurontwerp’

Meer weten? Neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *