De übercoole entourage van restaurant &Samhoudsplaces aan de Oosterdokkade in Amsterdam vormde de sophisticated scenery voor de lancering van de nieuwe laptop clutch door Fashionchick. Voor de minder modegevoelige lezers, een clutch is een mooi opbergcase voor je notebook.

J&H Licht en geluid afdeling verhuur (J&H Rent) is een veelgevraagde leverancier voor maatwerk oplossingen, zo ook bij deze productpresentatie. Geen mode event zonder Fashion shoot en dat gebeurt uiteraard met de signing van het event op de achtergrond.

In een chique restaurant is dat geen standaard voorziening, het is tenslotte geen theater en al helemaal geen congrescentrum. Een frame voor de signing werd als maatwerk oplossing geplaatst door J&H Licht en Geluid.

De vele fotoshoots legden tout fashion minded en vele BN’ers als Kim Feenstra, Maria Tailor, Marvy Rieder, Janice en Liza Sips vast, iedereen was reuze happy want ze kregen na de gezellige informele meeting allemaal zo’n schitterende clutch mee naar huis in de goodybag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *