Nieuwe Antari rookmachines

Binnenkort zijn een aantal nieuwe rookmachines te bewonderen waaronder de Antari M4 en M7. Deze 1500W rookmachines simuleren een CO2-effect maar kunnen ook op de zijkant gekanteld worden om als ‘normale’ rookmachine te functioneren. Er zijn 3 versies beschikbaar: de M4 met bekabelde DMX-aansluiting, de M4 met Wireless-DMX en de M7 die voorzien is van 22 RGB-LEDS rondom de spuitmond.

CO2-effect

De rookmachines bootsen een CO2-effect na door een dikke rookpluim naar boven te spuiten. Dat is een veelgebruikt effect waar normaal speciale gastanks en shooters voor nodig zijn. Het robuuste design van de M4 en M7 foggers maakt ze perfect voor on-stage gebruik. Ze kunnen hun rook zowel horizontaal als verticaal spuiten. De vloeistoftank zit in een apart vak en is dusdanig gemaakt dat er geen vloeistof kan lekken vanuit beide posities. Alle versies zijn voorzien van een PowerCon-plug en DMX-aansluiting. Ook zijn ze gemakkelijk te riggen.

60765_news_gallery

Wireless DMX

De Antari M4 met artikelnummer 60765 is voorzien van wireless DMX-ontvanger. Deze technologie is ontwikkeld door onze partner Wireless Solutions uit Zweden. Het signaal is stabiel en draagt tot 700m ver. Dit vergroot de mogelijkheden voor speciale effecten enorm. Zodra een zender van Wireless Solutions op de DMX-lijn is aangesloten, werkt deze wireless rookmachine op dezelfde manier als de bekabelde variant.

22 RGB-Leds

Voor extra effecten is de Antari M7 de juiste keuze. Deze is voorzien van 22 leds welke verdeeld zijn in rood, groen en blauw. Doordat de leds rond de spuitmond zijn gemonteerd wordt de rook van beneden aangelicht. Hierdoor licht de rookpluim fel op. Er zijn 8 DMX-kanalen beschikbaar voor optimale controle en voor het gemak zijn er een aantal chases voorgeprogrammeerd.

60766_news_gallery