Champs-Elysées kleurt sfeervol met Showtec LED

Gedurende vier jaar wordt de meest romantische straat van Parijs aangelicht met Showtec LED’s.

Het uitgangspunt voor het winnende concept dat nu is uitgevoerd bestaat uit het plaatsen van drie ringen met Showtec LED strips in de tweehonderd bomen die aan weerskanten van de Champs-Elysées de imposante straat vormgeven.

Lichtontwerpers Koert Vermeulen en Marcos Vinals bedachten voor de verschillende delen van de avond en nacht een vernieuwende combinatie van kleuren om zodoende een passende setting te creëren voor ieder moment van de nacht en uiteraard voor bijzondere dagen als Kerstnacht en Oud & nieuw.

Was Parijs altijd al een bijzondere stad om te bezoeken met haar vele kenmerkende bezienswaardigheden, de Champs-Elysées is met deze metamorfose een attractie op zichzelf geworden die past bij het imago van de wereldstad Parijs. Een groot aantal bomen werd uitgevoerd met twinkelde LED gordijnen, om de LED’s in de bomen te highliten werden Showtec Spectral M800 outdoor spots als uplight geplaatst bij een groot aantal bomen.
Het totaal plaatje van de Champs-Elysées is compleet veranderd met deze sfeervolle toevoeging die een bijzondere bijdrage levert aan de van zichzelf al imposant lange avenue.

In totaal wordt gebruik gemaakt van 285 stuks Showtec LED Spectral M-800 IP-67 armaturen. Deze spots zijn bij uitstek geschikt voor outdoor toepassingen, zowel de dmx als de spanningsaansluiting is IP-67 uitgevoerd.

De Showtec LED Spectral M-800 is er ook in een Tour uitvoering, bij de tour uitvoering zijn de DMX in/uit uitgevoerd met 3 polige XLR connectoren en de spanningsaansluiting via Powercon, een powercon aansluitkabel wordt standaard meegeleverd bij ieder armatuur van de Tour versie.

Mooie feestdagen gewenst van J&H Licht en Geluid!