Kerst op Keukenhof is een van de grootste kerstmarkten in Nederland en belooft dit jaar grootser en unieker te worden dan ooit. Van 6 t/m 9 december 2012 is het landgoed bij Kasteel Keukenhof in Lisse het decor van deze sfeervolle kerstmarkt. Dankzij talloze stands, kramen en chalets om te proeven, te beleven en te kopen kunnen bezoekers urenlang genieten van de prachtig verlichte kasteeltuinen en de gezellige sfeer die bij kerst past.

Voor opdrachtgever Douwe Egberts is deze winterfair een uitgelezen mogelijkheid om haar nieuwe Sarista machines te introduceren bij een groot publiek, met de buitentemperaturen die winters zijn is een lekker bakkie koffie natuurlijk een welkome afwisseling op de winterfair.

Douwe Egberts ontvangt haar bezoekers in een sfeervol ingerichte ruimte, aangelicht door een combinatie van LED en halogeen spots. Op twee grote plasmaschermen worden de commercials van Douwe Egberts getoond.

J&H rent, de verhuur afdeling van J&H Licht en Geluid verzorgde de plaatsing van de beeldschermen en het aanlichten van de locatie in de welbekende rode huisstijl van DE.

Van 6 t/m 9 december worden dertigduizend bezoekers verwacht die de winterfair een bezoek gaan brengen, wij zijn er klaar voor!