In de webshop zijn een aantal nieuwe DAP audio 100 Volt toegevoegd. De meeste producten kunnen hogere vermogens verwerken dan de luidsprekers die voorheen in het assortiment stonden. Er zijn nieuwe plafondluidsperkers, kolomluidsprekers, luidsprekers voor in de tuin en een nieuwe hoornluidspreker.

De plafondluidsprekers hebben een nieuw design meegekregen en zien er slanker uit dan ooit. Het rooster van de DCS-6230 en de DCS-8240 wordt magnetisch voor de luidspreker bevestigd en door de dunne rand valt de unit minimaal op in het plafond. De DAP audio 100 Volt transformator kan losgekoppeld worden waardoor ze ook met een normale versterker gebruikt kunnen worden.

D6590  DAP Audio 100 volt D6546 dap audio 100 volt

Bij de kolomluidsprekers is goed gekeken naar het klankbeeld en de afmetingen. Door 2” luidsprekers te gebruiken wordt spraak natuurgetrouw weergegeven en ogen de luidsprekers slank. Ze zijn gemaakt van aluminium dat wit gespoten is.

De tuinluidsprekers zijn ontworpen om zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Ze zijn van groen kunststof gemaakt en kunnen gedeeltelijk ingegraven worden. Met hun IP-rating van 65 zijn ze geschikt om het hele jaar door buiten te gebruiken.

D6610 dap audio 100 volt

Ten slotte is er de nieuwe 100V hoorn. Deze kan een vermogen van 80 watt verwerken en neemt door zijn doordachte vorm minder plek in beslag tijdens transport. De hoorn heeft een IP-rating van 66, dus ook deze luidspreker kan zonder problemen buiten gebruikt worden.