De DAP Xi-serie is het afgelopen jaar veelvuldig toegepast door onze klanten. Door de vele ophangmogelijkheden, het vriendelijke geluidskarakter en een aantal handige tools in de kast is deze serie uitermate geschikt voor vaste installaties. Xi-serie is sinds kort ook leverbaar in de kleur wit.

dap xi-serie

De kast is strak afgewerkt met een mooie grill, zonder speakerflens en slechts één handvat. Achter dit handvat is de Speakon-aansluiting weggewerkt, zodat de plug minimaal uitsteekt en de speaker dus kort tegen de muur gemonteerd kan worden. Ook is de grill eenvoudig te demonteren, waarna de van de hoorn met 90° te draaien is. Hierdoor is de spreiding van het geluid altijd optimaal.

dap xi-serie wit

De luidsprekers bieden een HIFI-achtige geluidskwaliteit en kunnen hoge vermogens verwerken zonder te vervormen. Verder zijn er beugels beschikbaar voor wand- en plafondmontage, welke gelijk zijn aan K&M 24470/80 beugels. De Xi-serie is omvat een complete range: de toppen beginnen bij een compacte 5”-luidspreker en loopt via een 6” en 8” door tot de 10” luidspreker. Verder is er één model subwoofer, voorzien van twee 8” woofers. Deze is compact vormgegeven en daarom eenvoudig weg te werken. Alle luidsprekers, zowel toppen als de subwoofer, zijn te krijgen in de kleuren zwart en wit.