De DAP Xi- luidspreker serie is het afgelopen periode veel toegepast door onze klanten. Door de grootse ophangmogelijkheden, het uitmuntende geluidskarakter en een de handige tools in de kast is deze luidsprekerserie uitermate geschikt voor vaste installaties.

Xi-serie is sinds kort ook leverbaar in de kleur wit.

De kast is erg mooi afgewerkt met een strakke grill, zonder speakerflens en slechts één handvat. Achter dit handvat is de speakon aansluiting weggewerkt, zodat de plug minimaal uitsteekt en de speaker dus strak tegen de muur gemonteerd kan worden. Ook is de grill eenvoudig te demonteren, waarna de van de hoorn met 90° te draaien is. Hierdoor is de spreiding van het geluid voor iedere toepassing optimaal.

De luidsprekers bieden een “HIFI achtige” geluidskwaliteit en kunnen hoge vermogens verwerken zonder noemenswaardig te vervormen. Verder zijn er beugels verkrijgbaar voor wand- en plafondmontage, welke gelijk zijn aan K&M 24470/80 beugels.

De XI-serie bestaat op dit moment uit de XI-8, XI-10 en Xi-28B, maar de range zal in de nabije toekomst worden uitgebreid.

DAP Xi-serie