De vernieuwde DAP PSS-108 en PSS-110

Al een aantal jaren heeft DAP producten in het assortiment voor mobiel gebruik. Ze zijn compact, licht en voorzien van een accu. De DAP PSS-serie is onlangs vernieuwd en op direct uit voorraad leverbaar. De behuizing is sterk verbeterd en door de lithium ion-accu zijn de prestaties toegenomen en het gewicht afgenomen.

De vernieuwde PSS-serie is gericht op gebruiksgemak. De microfoons werken bijvoorbeeld op de nieuwe 2.4 GHz-frequentie en zoeken automatisch de vrije kanalen. Het koppelen gebeurt simpelweg met een druk op de pairing-knop. Ook zit er op de achterkant een batterij-indicator die aangeeft of de accu op aan het laden is en hoeveel batterijlading er nog resterend is.

De-vernieuwde-DAP-PSS-108-en-PSS-110_medium

De robuuste, compleet gerestylede ABS-behuizing is voorzien van 3 handvaten, 2 wielen en een handgreep om het vervoer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door het lage gewicht zijn ze prima met één persoon op te bouwen. De nieuwe ontwikkelde bi-amp versterker van 100W RMS (DAP PSS-108 MK2) of 200W RMS (DAP PSS-110 MK2) levert meer dan voldoende power voor elke gelegenheid.

Via de mixer op de achterkant van de luidspreker kunnen 3 extra geluidsbronnen door het signaal gemixt worden (2x microfoon, 1x aux). Daarnaast kunnen de bijgeleverde draadloze microfoons (1 bij de PSS-108 MK2, 2 stuks bij de PSS-110 MK2) individueel aangepast worden in volume. Ook is de mixer voorzien van een toonregeling voor de hoge en lage tonen. Muziek kan afgespeeld worden met de ingebouwde MP3-speler.