Aankomende week (20-21 en 22 november 2012) is de Evenementenhal Venray het decor voor de carrosserie Vakdagen. Een vakbeurs die op drie locaties per jaar wordt gehouden voor professionals in de wereld van transport en logistiek, deze editie richt zich vooral op de ondernemers uit Zuid-Oost Nederland.

Opdrachtgever Citybox ontvangt haar relaties op de sfeervolle beursstand in een informele setting waarbij alle aandacht uitgaat naar de laatste innovaties in de opbouwbakken die Citybox levert. Naast de tecnische snufjes die in voetlicht staan is de stand door haar open karakter en uitnodigende sfeer bijzonder geschikt om bestaande relaties te ontvangen en kennis te maken met nieuwe relaties.

J&H licht en Geluid (J&H Rent) levert het trussframe en de sfeervolle belichting inclusief signing van de locale dealer en Citybox.

Beurzen kennen in het algemeen een piekdrukte in de opbouwdagen op de laatste bouwdagen. Op deze stand is een prominente plek ingericht voor een flinke bakwagen. Deze werd als eerste op de stand geplaatst en de volledige stand werd hier omheen gebouwd. Deze werkwijze geeft alle ruimte voor de finetuning van de stand en geeft de mogelijkheid om het trussframe op locatie nog aan te passen aan last-minute aanpassingen door de opdrachtgever.

De Carrosserie vakdagen 2012  zijn 20-21 en 22 november 2012 te Venray