_denon2 De nieuwste telg uit de professionele CD-speler line van Denon is de DN-500C.
Gemaakt met de betrouwbare hoogwaardige kwaliteit van Denon en aangevuld met hedendaagse wensen en technieken.

Vertrouwd maar toch modern!

Ontwikkeld om aan de toenemende en alsmaar strenger wordende vraag van moderne audio-installaties te voldoen. De DN-500C maakt een grotere controle over de audio mogelijk, veel beter dan bij een eenvoudige consumenten CD-speler. Ook zijn de afspeel mogelijkheden op maat gemaakt voor professioneel gebruik met handige functies zoals ‘power on play’ waardoor een pre- geselecteerde bron automatisch worden afgespeeld wanneer het apparaat word voorzien van een net spanning en een volledig numeriek toetsenbord dat er voor zorgt dat er direct toegang is tot elk nummer op de cd of programmalijst.

De DN500C heeft een on-board BPM-teller die gelijktijdig kan worden gebruikt met de Pitch control. Een extra Master Key functie kan de originele sleutel van de muziek behouden, terwijl het tempo wordt gewijzigd, geschikt voor elke muziekstijl / zang toepassingen bij het afspelen van een cd.

Muziek bronnen moeten vandaag de dag flexibel zijn, zo kan de cd bron uit verschillende formaten bestaan (inclusief WAV en MP3-weergave), die ideaal is voor gebruik met de pitch controls. Externe apparaten aan eenvoudig aan de voorzijde van de DN-500C aan te sluiten met een mini jack via de aux-ingang, waaronder laptops, smartphones, MP3-spelers en nog veel meer. Bovendien, als je een iPod hebt dan kun je deze gewoon aan de voorzijde plaatsen in een speciaal daarvoor gemonteerde media dock.

_denon1 _denon3 _denon5

De Media dock is niet alleen bedoeld voor het afspelen van je iPod of iPhone. Met de speciaal daarvoor ontwikkelde app (beschikbaar @ de App StoreSM) kun je een groot scala aan extra functies op je iPhone of iPod bedienen. Met behulp van het touchscreen kun je toonhoogte of master key schuifregelaar te verhogen of verlagen van de toonhoogte / tempo zoals gewenst, plus de volledige controle over het afspelen, track selectie, cue en frame zoeken. De extra functionaliteit van Master Key is opgenomen in de App, waardoor de toonsoort aan te houden wanneer tijdens het verwisselen van het tempo van de muziek.

“Programmeerbare plaback” behoudt een bepaalde afspeellijst en vermijdt het ongemak van het door de albums en afspeellijsten, terwijl de “cue” functie aan staat. De EOM (End of Message) functie waarschuwt de gebruiker van de resterende tijd per track tussen 10 & 90 seconden met de voorbereiding voor de volgende track of nummer.

De DN-500C leent zich uitstekend voor een installatie waarbij de controle over de muziek een must is. Denk hierbij aan aan een sportscholen of een dansschool, waar het tempo wisselingen veelvuldig gebruikt worden of aan muziek scholen waarbij men de gitaar noten in een song vertraagd wil afspelen voor educatie doeleinden. Dit alles maakt de DN-500C een veelzijdige audiobron waar flexibiliteit en kwaliteit gewenst zijn.