LED kan kleur, diepte en sfeer geven aan ruimtes in en om het huis. Huiskamer, slaapkamer, tuin of kinderkamer: voor iedere plek en situatie zijn creatieve en betaalbare LED-oplossingen te bedenken.

 

LED COLOR BALL
LED Color BallDe LED Color Ball van American DJ is een kleine, veelzijdige bolvormige LED-lamp (doorsnede 15 centimeter) die op verschillende plekken in huis inzetbaar is als sfeerverhogend attribuut.

De LED-bol kan zestien verschillende lichtkleuren uitstralen: van rood tot blauw en van geel tot paars. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de gewenste kleur en helderheid worden ingesteld en zijn twee automatische programma’s aan te sturen.  De LED Color Ball is erg zuinig, met een energieverbruik van slechts 6 Watt en een levensduur van maar liefst 100.000 branduren. Toepassingsmogelijkheden: aan vullende sfeerverlichting voor in de woonkamer of slaapkamer. Plaats de bol bijvoorbeeld op tafel, of tegen een (witte) achterwand. Uiteraard is meer dan één bol ook mogelijk.

Aanbiedingsprijs: 33 euro

 

COLOR LED TUBE
LED TubeEen andere LED-sfeermaker die heel goed voor thuis kan worden gebruikt, is de LED Tube, ook van American DJ. Dit is een buisvormige lamp met daarin 32 rode, 32 groene en 32 blauwe LED-lampjes. Met deze lampjes zijn tezamen in totaal 12 verschillende kleuren te maken. Een afstandsbediening maakt het mogelijk om de kleur in te stellen. Daarnaast zijn verschillende programma’s mogelijk waarmee de kleuren via bepaalde patronen verspringen en in elkaar overvloeien.

Door zijn vorm en bijgeleverde voetsteun en beugels is deze LED Tube goed op de grond tegen een (witte) achterwand te plaatsen, of eenvoudig op te hangen aan muur, kast of plafond. De kleur van de gloed bepaalt vervolgens de sfeer in huis. Kies je voor koel blauw, warm rood, natuurlijk groen of inspirerend paars?

Bekijk de aanbieding van dit product.

LED STRING
LED stringDe LED-string is een (kunststof) string met diverse LED-lampjes die kan worden opgehangen aan muur, plafond, kast, deur etc. Het grote voordeel van de strings, is dat ze flexibel, dun en licht zijn en dus op vrijwel iedere plek te plaatsen zijn in vrijwel iedere gewenste positie.

Een mooie LED-string voor in en om het huis, is die JB Systems. Een enkele string heeft twaalf lampjes, en kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden opgehangen. Voorbeelden: in een kast, achter het televisiemeubel of op het plafond. Wie meer wil met LED-strings, kan een fantastisch 3D-effect creëren door meerdere strings naast elkaar te hangen.

Aanbiedingsprijs: 48 euro (string met 12 LED-lampjes)