Showtec heeft een nieuwe movingbar: de Wipe Out 4-360. Deze nieuwe Showtec Wipe Out 4-360 is een moving bar met eindeloze pan rotatie en 180° op de tilt. Het unieke aan dit apparaat zijn de 4 LEDs met een afstraalhoek van 3° die per pixel aangestuurd kunnen worden. Losse stralen schieten door de ruimte of er wordt juist een laser-achtig gordijn gecreëerd met parallelle stralen. Er is een versie met 4x 10W RGBW en een versie met 4x 9W koud wit.

De compacte aluminium behuizing maakt de Wipe Out 4-360 eenvoudig te transporteren en geeft de mogelijkheid meerdere apparaten kort op elkaar te hangen. Ze kunnen in elke mogelijk denkbare positie gebruikt worden waardoor er oneindig veel nieuwe effecten gecreëerd kunnen worden. De snelle en precieze motoren zorgen ervoor dat de effecten er precies uitzien zoals ze bedoeld zijn.

De Wipe-Outs zijn zeer eenvoudig in gebruik. Ze zijn voorzien van quick-lock brackets voor snel en eenvoudig opbouwen. Ook de Powercon in- en uit verkort de opbouwtijd en zorgt voor minder kabels en stekkerblokken op het podium. Ten slotte is de DMX in en –uit in zowel 3- als 5-polige uitvoering aanwezig.

42563_fx2__news_gallery Wipe Out 4-360 effect 42562_fx1__news_gallery Wipe Out 4-360