De LED-techniek ontwikkelt zich steeds verder. De nieuwste ontwikkeling is de zogenaamde Chip On Board-techniek (COB). Hierbij worden vele minuscule LED’s naast elkaar geplaatst, waardoor de kleuren perfect mengen en er niet één fel lichtpunt ontstaat, maar de intensiteit verdeeld wordt over een groter oppervlak.
De Showtec Compact Power COB Lightset is uitgerust met 30W COB chips. Door de speciaal ontwikkelde reflector hebben de lampen de uitstraling van halogeenverlichting, met de voordelen van LED en RGB-kleurmenging. De grote afstraalhoek van 40° maakt ze perfect geschikt om grote oppervlaktes te verlichten.

30280_detail2__news_gallery

Het lage gewicht, de compactheid en een hoge lichtoutput maken de COB Lightset de ideale partner voor de mobiele DJ en artiest. De set past in vrijwel elke auto en is snel opgebouwd. Verder zitten er afwisselende programma’s ingebouwd, maar is ook de bediening via DMX is eenvoudig.

De set wordt geleverd met robuuste draagtassen voor het statief en de bar. De lichtset kan dus gemakkelijk vervoerd worden zonder deze te beschadigen. Ook wordt een statief meegeleverd. Dit gaat tot een maximale hoogte van 2.6 meter en is voorzien van borgpennen. Ten slotte zitten er nog 2 vloersteunen in de verpakking. Hiermee staat de Compact Power Lightset stevig op grond.

30280__news_gallery