Showtec Phantom 50 MK2.

De Showtec Phantom 50 mag met recht een zeer groot succes genoemd worden. Bijzonder veel functies in een fraai en compacte behuizing en een flinke licht output, dat zijn de key-features van de Phantom 50. Omdat we graag gebruik maken van de nieuwste technologieën en onze klanten steeds het beste willen bieden, hebben we toch gezocht naar een aantal verbeterpunten.

Showtec Phantom 50 MK2 Phantom MKII

Dat was zeer zeker geen gemakkelijke opgave. De afmetingen van de behuizing konden niet kleiner en het gewicht van de spot kan ook niet lichter gemaakt worden. Toch is er één ding waar gebruikers veelal naar blijven vragen, ongeacht de grootte of het prijskaartje van een lamp: meer lichtoutput. Daar zijn we mee aan de slag gegaan en dat heeft geresulteerd in een nieuwe generatie LED die efficiënter werkt. Ook is de optiek geoptimaliseerd, waardoor de nieuwe Showtec Phantom 50 MK2 20% meer output heeft. Was originele Phantom 50 al feller dan een MSD 250 gasontladingslamp, de nieuwe versie doet er nog een schepje bovenop!

Voor het gemak is het numerieke display vervangen door een kleurenscherm, waardoor instellingen gemakkelijker te wijzigen zijn. Verder beschikt de Phantom 50 MK2 over precies dezelfde features en kanaalbezetting als de originele Phantom 50: een kleurenwiel met 7 roteerbare gobo’s, 8 kleuren, 3-voudig prisma en een handmatige focus.