Infinity Serie

Infinity is de in 2014 geïntroduceerde topline als het gaat om state of the art entertainment verlichting. Voorzien van vooruitstrevende technieken, toepassing gerichte oplossingen en toch veelzijdig inzetbaar zijn zo de kenmerken van dit nieuwe merk van Showtec.

Sunpanel

Het Infinity Sunpanel is een LED blinder paneel met 150x 3W Osram Oslon LEDs in een matrix patroon van 10×15 met een pixelafstand van 80mm. De 25,5mm narrow lenzen in combinatie met 2400° 3W LEDs creëren een wand van krachtige smalle lichtbundels. Hiermee kunnen diepte effecten en duidelijke animaties worden gecreëerd. Elke LED wordt door een hoogwaardige driver aangestuurd. Deze zorgen voor een perfecte staploze dimmer curve van nul tot 100%.
Infinity Sunpanel  Infinity FX

Het Sunpanel is gemaakt van een aluminium doorzichtig frame met daarin 6 uitneembare modules. Hiermee is het mogelijk is om andere fixtures achter of door het scherm te plaatsen en zo een extra dimensie te creëren. De bijbehorende rigging bar is gemaakt om in totaal 6 Sunpanels te kunnen riggen , en het paneel heeft de mogelijkheid om hoeken te maken van maximaal +/- 15° in stappen van 5°. Het paneel heeft een IP-54 certificering, Neutrik PowerCON TRUE1 en 3 & 5P waterdichte DMX aansluitingen. Aansturing gaat via DMX met RDM en Artnet of Klingnet functionaliteit. Ook is het paneel compatible met Arkaos VJ software en dankzij het ingebouwde klingnet protocol is het snel en eenvoudig in te stellen. Een ingebouwde Ethernet switch maakt het mogelijk om je netwerk eenvoudig door te lussen, externe routers of switches zijn niet nodig.

Infinity Sunpanel Gebruikersgemak

Door het gebruikersvriendelijke menu weergegeven op een groot kleurendisplay zijn de instellingen snel en gemakkelijk gemaakt. Het infinity Sunpanel geeft een nieuwe dimensie aan ieder licht concept en creëert nieuwe creatieve mogelijkheden voor light designers.