Resultaat 1–16 van de 1853 resultaten wordt getoond

DAP Audio (DAP) is een merk van Nederlandse bodem. DAP Audio is een merk van het in Kerkrade gevestigde Highlite. Naast DAP Audio heeft Highlite nog een aantal andere merken. Dit zijn onder andere Showtec en DMT. Waar de productlijn van Showtec bestaat uit verlichtingsapparatuur en de productlijn van DMT bestaat uit videoapparatuur, bestaat de productlijn van DAP Audio uit audio- en geluidsapparatuur. DAP Audio is één van onze meest verkochte merken. Dat is niet zo gek. De producten van DAP Audio zijn namelijk erg scherp geprijsd, maar met de kwaliteit is niets mis.

Bekende producten van DAP Audio zijn de microfoons, de CD-spelers, de MIDI controllers, de mixers, de luidsprekers, de versterkers, de flightcases, de kabels en de statieven.

Microfoons
De microfoons van DAP Audio zijn stukken goedkoper dan de microfoons van topmerken als Shure en Sennheiser. Bij een grote show of bij een beroepszanger(es) zul je ze misschien niet zo snel tegenkomen, maar voor een beginnende zanger(es), voor gebruik in een thuisstudio of voor een DJ zijn ze meer dan geschikt!

CD-spelers, MIDI controllers, mixers
De enkele CD-spelers en dubbele CD-spelers van DAP – die kunnen worden ingebouwd in een rack of in een rack flightcase – zijn erg populair bij restaurants, cafés, clubhuizen en scholen. De Table Top CD-spelers zijn daarentegen juist populair bij DJ’s en producers. Kies je er voor om muziek vanaf een computer af te spelen, dan kun je een MIDI controller gebruiken voor de bediening van de DJ software. Vooral de Core Kontrol MIDI controllers van DAP Audio zijn de moeite waard om eens goed te bekijken.

Een mixer kun je gebruiken om meerdere audiosignalen te mixen. Voor DJ’s, Drive-In Shows, discotheken en clubs heeft DAP Audio de Core mixers ontwikkeld. Voor live toepassingen kan een mixer uit de GIG serie gebruikt worden. Deze mixers zien we ze vaak op scholen, in buurthuizen en in (kleine) theaters.

Luidsprekers / versterkers
Wij hebben alle luidsprekers van DAP Audio in ons assortiment. Dit zijn zowel passieve luidsprekers waar een externe versterker voor nodig is als actieve luidsprekers met een ingebouwde versterker. Van (hele) kleine met een woofer van 6”, 8” of 10” tot grote(re) met een woofer van 12” of 15”. De luidsprekers met woofer van 6”, 8” of 10” zien we vaak in een vaste installatie. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt in cafés, in theaters, in buurthuizen en op scholen. Ook bij menig entertainer zijn ze te vinden. DJ’s, Drive-In Shows, discotheken, clubs en bands kiezen vrijwel altijd voor luidsprekers met een woofer van 12” of 15”. Voor wat meer bass kan de luidsprekerset worden aangevuld met één, twee of vier subwoofers.

Wil je zo veel mogelijk geluid voor een zo laag mogelijke prijs? Dan zijn de MC luidsprekers zeer geschikt voor jou. Hecht je meer waarde aan een goede geluidskwaliteit, dan kun je beter kiezen voor de XT luidsprekers of de DRX luidsprekers. Vind je het erg belangrijk dat de luidsprekers compact zijn en dat je ze gemakkelijk kunt vervoeren? Bekijk dan de Splash luidsprekers en de DLM luidsprekers eens.

Bij een passieve luidspreker of bij een set passieve luidsprekers heb je een eindversterker nodig. Erg populair zijn de Palladium versterkers. Ze zijn met verschillende vermogens (van 2 x 270 Watt tot 2 x 1050 Watt) en in twee verschillende kleuren (zwart en zilver) verkrijgbaar. Heb je meer vermogen dan 2 x 1050 Watt nodig? Kijk dan eens naar de krachtige Stage-Amp versterkers. Die hebben vermogens tot 2 x 3500 Watt.

Flightcases
DAP Audio heeft diverse flightcases voor haar eigen CD-spelers en mixers ontwikkeld. Daarnaast zijn er ook passende flightcases voor de lichteffecten, scans en Moving Heads van Showtec gemaakt. En dan zijn er natuurlijk de CD koffers, platenkoffers, de DJ flightcases, de universele flightcases en de universele rack flightcases.

De standaard houten flightcases bieden de meeste bescherming. Voor iedereen die een compactere en minder zware flightcase wil en daarnaast wat minder wil betalen, heeft DAP Audio de Value Line geïntroduceerd.

Kabels
Een CD-speler aansluiten op een mixer, een microfoon aansluiten op een mixer, een versterker aansluiten op een mixer of een luidspreker aansluiten op een versterker? DAP Audio heeft meer dan vierhonderd audiokabels. Voor iedere toepassing zijn er dus wel één of meer geschikte kabels. Alle kabels van DAP Audio kun je bij ons gemakkelijk online bestellen.

Statieven
Een luidspreker, een microfoon, een camera, een keyboard, een gitaar, een trussbrug, een T-bar met parren of een volgspot; voor dit alles heeft DAP Audio passende statieven. Voor de statieven van DAP Audio geldt hetzelfde als voor al haar andere producten. Ze zijn scherp geprijsd, maar met de kwaliteit is niets mis.
American Audio online bestellen
Wil je apparatuur van DAP Audio online bestellen? Dan zit je goed bij J&H Licht en Geluid, wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment. Kijk dus gauw rond in onze webshop en bestel de DAP Audio apparatuur van jouw keuze direct online!